Učestvuj u stvaranju portala za mlade

Mladi_na_potezuUkoliko si mlad, kreativan i imaš želju da tvoje reči dođu do velikog broja mladih, onda je ovo pravo mesto za tebe. Omladinska udruženja Kulturni centar Lift i Biznis centar Suadeo te pozivaju da se prijaviš i postaneš deo tima koji će stvoriti prvi portal za mlade grada Čačka.

Portal se nalazi na www.mladinapotezu.org i trenutno je postavljena probna verzija. Od tebe zavisi kako će ona izgledati u budućnosti. U zavisnosti od tvojih interesovanja možeš pisati tekstove, voditi intervjue, dizajnirati portal, praviti radio emisije i još mnogo drugih stvari. Teme? Sve ono sa čime se mladi susreću i o čemu ne mogu da se informišu i razmene mišljenje na drugom mestu.

A zašto bi to radio? Zato što želiš da se čuje reč mladih, da im se omoguće bolji uslovi života, da se omoguće novi sadržaji, aktivnosti i druženja, da predstaviš talente iz svog okruženja, da izraziš svoju kreativnost, ideju ili razmišljanje, da upoznaš nove ljude i stekneš nova iskustva... Razloga je mnogo.

Mi ćemo se potruditi da dobiješ obuku, opremu i prostor za rad, kao i popust za sadržaje u gradu.

Nema formalnih uslova, ali prednost će imati oni koji su: starosti od 15 do 30 godina, zainteresovani za poboljšanje položaja mladih u gradu, vredni i odgovorni.

Prijavu možeš preuzeti ovde i poslati je na mejl adresu Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli . Slobodno nam se obrati i ukoliko imaš bilo kakve nedoumice.

Rok za konkurisanje je 30. april 2012. godine.

Događaji

<<  Jun 2018  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Liftmusic

Lift na Facebook-u

Lift na YouTube-u