Postanite deo Tima za promociju nauke!

Kulturni centar Lift, u saradnji sa Gimnazijom, Prehrambeno-ugostiteljskom, Mašinsko-saobraćajnom i Tehničkom školom iz Čačka, raspisuje poziv za članove Tima za promociju nauke.

Tim za promociju naukeTim za promociju nauke ima za cilj popularizaciju nauke u Čačku. Tim će se sastojati od profesora i učenika navedenih srednjih škola. Oblasti kojima se Tim bavi su: hemija, fizika, robotika i obnovljivi izvori energije.

U okviru ovih oblasti Tim će se baviti: produkcijom zanimljivih naučnih postavki, organizovanjem projekcija naučnih filmova, zanimljivih predavanja iz oblasti nauke i debata, promocijom nauke putem televizije, novina i interneta. Tim će sa svojim postavkama učestvovati na festivalima nauke u Beogradu i Požegi, ali i na mini festivalima u srednjim školama u Čačku.

Za učešće u Timu za promociju nauke mogu se prijaviti svi učenici pomenute četiri škole. Rok za prijavu traje od 11. do 24. marta. Prijava se vrši popunjavanjem elektronskog obrasca. Prilikom prijavljivanja, kandidati obavezno treba da navedu za koju oblast delovanja su zainteresovani. U Tim će biti primljeno ukupno od 40 do 60 kandidata, odnosno od 10 do 15 učenika po pojedinačnoj oblasti. Selekcija kandidata će biti izvršena od strane profesora koji su članovi Tima.

O svim detaljima u vezi sa prijavom na konkurs ili o samom Timu za promociju nauke, zainteresovani učenici se mogu raspitati u svojim školama:

Irena Stevanović, profesor (Gimnazija)
Dragana Radmilac, pedagog (Tehnička škola)
Aleksandar Dilparić, profesor (Mašinsko-saobraćajna škola)
Aneta Petrović, profesor (Prehrambeno ugostiteljska škola)

Početak aktivnosti Tima za promociju nauke predviđa se za april ove godine.

Prijavu preuzmite ovde.

Događaji

<<  Jun 2018  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Liftmusic

Lift na Facebook-u

Lift na YouTube-u