Kurs origamija u Liftu

Kulturni centar Lift poziva mlade iz Čačka da se prijave na kurs origamija koji će biti održan od 22. jula do 09. avgusta, u prostorijama KC Lift (Filipa Filipovića 11). Kurs je besplatan i sastoji se od 6 dvočasa. Polaznici će između ostalog moći da se upoznaju sa osnovama savijanja papira, načinima obeležavanja, čitanju origami uputstava, pravljenjem osnovnih baza za figure, ali i da učestvuju u izradi složenijih figura.

Kurs origamija

 

Kurs će biti organizovan u dve grupe - za mlađu do 15 godina i stariju, od 15 do 30 godina. U ovom trenutku sva mesta za mlađu grupu su popunjena, tako da se poziv za prijavljivanje odnosi samo na stariju grupu. Poziv je otvoren do 10. jula, a svoje prijave možete da pošaljete na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  (naglasite "Prijava za kurs origamija" i navedite svoje kontakt podatke).

Origami je inače, stara japanska tehnika izrade figurica od papira. Veština datira iz VII veka, a naziv origami potiče od reči oru (savijanje) i kami (papir). Umetnost modeliranja papira poboljšava koordinaciju, logiku, konstruktivno i umetničko razmišljanje kako kod dece tako i kod odraslih. S druge strane origami se sve više koristi u industriji zabave i odmora. Ako želite da razvijete maštu i prstima komadiće papira pretvorite u najrazličitije oblike biljaka, životinja, predmeta ili geometrijskih figura, origami je umetnost za vas.

Događaji

<<  Februar 2018  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728    
Liftmusic

Lift na Facebook-u

Lift na YouTube-u