Prijavite se za školu fotografije u Liftu!

U Čačku se veliki broj mladih ljudi bavi fotografijom. Ona dobija na značaju, posebno danas, kada je sa digitalnim fotoaparatima i mobilnim telefonima vrlo lako napraviti fotografiju. Međutim, i pored velikog broja slika, malo je onih koji imaju dovoljno znanja o fotografiji i mogućnostima koje čak i obični fotoaparati nose sa sobom. Škola fotografije je upravo namenjena njima, a organizuje je Kulturni centar Lift u saradnji sa Foto kino klubom iz Čačka.

skola-fotografije

Škola fotografije će se realizovati u periodu od 12. do 31. avgusta, u 12 časova (6 dvočasa), na kojima će se polaznici upoznati sa istorijom fotografije, osnovama kompozicije i likovnog dela fotografije, upotrebom svetlosti, motivima fotografija, savremenom fotografijom i načinom na koji se ona obrađuje. Polaznici će imati priliku da stečena znanja primene u eksterijeru, a najbolji radovi će biti predstavljeni na izložbi.

Škola fotografije je besplatna, a organizovaće se u prostorijama Kulturnog centra Lift, u Filipa Filipovića 11.

Pozivamo sve mlade ljude iz Čačka (od 15 do 30 godina) da se prijave na školu fotografije preko mejla Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli (naglasite “Prijava za školu fotografije). U mejlu navedite svoje kontakt podatke, godište i u jednoj rečenici motiv za prijavljivanje na školu fotografije. Zbog ograničenog broja mesta (15 polaznika maksimalno), prednost će imati oni koji se ranije prijave. Rok za prijavu je do ponedeljka, 05. avgusta.

Školu fotografije Kulturni centar Lift organizuje u saradnji s Kancelarijom za mlade u Čačku, u okviru projekta "Čačak - grad mladih" za koji je finansijsku podršku pružilo Ministarstvo omladine i sporta.

Događaji

<<  Jun 2018  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Liftmusic

Lift na Facebook-u

Lift na YouTube-u